Conferència: Dia de l’alliberament fiscal

09/05/2014

Sabies que el treballador espanyol mitjà necessita 130 dies de treball per a complir les seves obligacions amb hisenda? Se t’havia passat pel cap que l’Estat confisca en promig gairebé la meitat de la renda anual al contribuent? Ets conscient de fins a on arriba l’espoli tributari?

El Dr. Julio i el Dr. Rallo analitzen l’esforç fiscal al que ens veiem sotmesos i l’impacte econòmic que representa el saqueig tributari que se’ns imposa, fent èmfasi al cas de Catalunya.

Julio Pomés és Doctor en Ciències Químiques, Llicenciat en Filosofía i Ciencies de l’Educació, estudis en doctorat en Ciències Econòmiques i Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per la IESE Business School . Columnista habitual de l’ABC, Diario de Navarra i del grup Vocento. Fundador del think tank navarrès Institución Futuro. President del think tank Civismo.

Juan Ramón Rallo és Doctor en Economia, havent conclòs la llicenciatura amb Premi Extraordinari de fi de carrera i llicenciat en Dret amb Premi Extraordinari de fi de carrera per la Universitat de València, obtenint també el Master en Economia de l’Escola Austríaca per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. Actualment és professor en el centre d’estudis OMMA, en el centre d’estudis ISEAD i a la Universitat Catòlica d’Àvila. Ha rebut el ‘Premi Julián Marías’ 2011 a la trajectòria científica en l’àmbit de les ciències socials per a menors de 40 anys. Tanmateix és analista econòmic d’esRadio i Director de l’Instituto Juan de Mariana.

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


uno + = 6

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>