Uneix-te

SFL Barcelona és una associació d’estudiants defensors de la llibertat individual i drets civils, el lliure mercat, el respecte a la propietat privada, la lliure associació i la tolerància. La nostra associació està present a totes les universitats barceloneses i pertany a la xarxa internacional Students for Liberty, que compta amb grups arreu del món. Formem una agrupació d’estudiants compromesos per fer arribar a la comunitat universitaria les idees de la llibertat.

Si ets estudiant i vols participar a la nostra iniciativa, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari que trobaràs a sota. Ens posarem en contacte amb tu tant aviat com puguem i t’informarem de com pots formar part de la nostra associació.

Si ho desitges, també pots seguir-nos a les nostres xarxes socials, com Twitter Facebook per estar al dia dels nostres esdeveniments i les novetats de l’associació  i del liberalisme a Catalunya.

T’hi esperem!

*** en castellano ***

SFL Barcelona es una asociación de estudiantes defensora de la libertad individual y los derechos civiles, el libre mercado, el respeto a la propiedad privada, la libre asociación y la tolerancia. Nuestra asociación está presente en todas las universidades barcelonesas, y que pertenece a la red Students For Liberty, que ya cuenta con asociaciones en todo el mundo. Formamos una agrupación de estudiantes comprometidos con hacer llegar a la comunidad universitaria las ideas de la libertad.

Si eres estudiante y quieres participar en nuestrainiciativa, no dudes en contactar con nosotros a través del siguiente formulario. Nos pondremos en contacto contigo cuanto antes y te informaremos de cómo formar parte de nuestra asociación.

Y si lo deseas, también puedes seguirnos en las redes sociales como Twitter y Facebook para estar al día de nuestros eventos (como conferencias, debates y otros) y las novedades de la asociación y el liberalismo en Cataluña.

¡Te esperamos!