Qui som?

Students for Liberty Barcelona és una associació d’estudiants universitaris catalans que té com a objectiu difondre i defensar en l’àmbit universitari la llibertat individual, els drets civils, el lliure mercat, el respecte a la propietat privada, la lliure associació i la tolerància com a valors centrals. SFL Barcelona és una organització sense ànim de lucre no vinculada a cap partit polític, que forma part de la xarxa internacional Students for Liberty, creada al 2008, i que a dia d’avui compta amb més de 50.000 estudiants agrupats en més de 2.000 associacions arreu del món.

Entre els nostres referents intel·lectuals hi trobem Friederich Hayek, Milton Friedman, Robert Lucas, James M. Buchanan, Xavier Sala-i-Martin, Daron Acemoglu i George Selgin, entre altres, en economia; i Robert Nozick, Karl Popper, Michael Huemer, Matt Zwolinski, Jason Brennan i Jacob T. Levy, en filosofia política. Els pares fundadors dels Estats Units, Frédéric Bastiat i Voltarine de Cleyre son també alguns dels personatges que influeixen en el nostre pensament.

SFL Barcelona té el ferm compromís de contribuir al debat públic basant-se en la ciència i l’evidència empírica. La nostra activitat es centra sobretot en la difusió de les idees de la llibertat mitjançant la realització de conferències, debats i campanyes en l’àmbit universitari; la publicació d’informes, articles d’opinió al nostre blog i la nostra activitat a les xarxes socials.