La Modern Monetary Theory (MTT) a debate

mmt debate

 

És un plaer presentar-vos, en col·laboració amb Post-Crash Barcelona, l’acte “La MMT a debate” on comptarem amb la participació de Jorge Amar, economista i president de APEEP, i de Juan Ramón Rallo, economista, director del Instituto Juan de Mariana i autor del llibre “Contra la Modern Monetary Theory: los siete fraudes inflacionistas de Warren Mosler”. En aquest debat, els dos ponents analitzaran i reflexionaran sobre els elements teòrics i les aplicacions pràctiques de la MMT.

El debat es celebrarà el divendres 23 d’octubre a les 13h a l’aula 40.152 del campus Ciutadella de l’Universitat Pompeu Fabra. Entrada lliure!

Apunta’t aquí i comparteix amb amics i coneguts!

 

Ens complau posar a la disposició de tots la gravació del debat sobre la Modern Monetary Theory, que va tenir lloc el 23 d’octubre a la UPF i on hi van participar Jorge Amar i Juan Ramón Rallo.

Gravat per SpanishLibertarian, si voleu ajudar a contribuir a la seva tasca, podeu donar aquí: https://www.paypal.me/bolotduario

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


seis − = 3

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>